PËR NE

Përparim

 • rreth nesh1
 • rreth nesh2

Peisir

PREZANTIMI

PEISIR është ofruesi kryesor në botë i zgjidhjeve hapësinore të strukturës së membranës fryrëse me hapësirë ​​të madhe.Është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë dhe Zhongguancun e teknologjisë së lartë.Ne fokusohemi në zhvillimin e qëndrueshëm të ekonomisë sociale dhe jemi të përkushtuar ndaj të gjithë procesit të shërbimeve profesionale të industrisë së strukturës së membranës së fryrë, për të promovuar zhvillimin e qëndrueshëm të industrisë së strukturës së membranës së fryrë në fusha të ndryshme, ne marrim promovimin e miqësores me mjedisin, kursimit të energjisë, Ndërtesa e gjelbër e shëndetshme, inteligjente si përgjegjësi e jona, për të sjellë një hapësirë ​​jetese cilësore për njerëzit.

 • 20
  është krijuar prej 20 vitesh
 • 30
  30 vjet përvojë praktike në fushën e strukturave membranore të fryra
 • 1000+
  raste praktike që mbulojnë industri të ndryshme
 • 3
  drejtimet kryesore të kërkimit

produkteve

Inovacioni

 • Trendi i aplikimit dhe zhvillimit të ndërtesave me membranë fryrëse

  Aplikimi dhe zhvillimi...

  Përmbledhje Ndërtesa e strukturës me membranë fryrëse, si një formë ndërtimi e lehtë, e fortë dhe e shkëlqyer izoluese e zërit, është përdorur gjerësisht në fushën e ndërtimit vitet e fundit.Bazuar në literaturën përkatëse vendase dhe të huaj, ky punim analizon sistematikisht historinë e zhvillimit, parimet dhe aplikimin e ndërtesave të strukturave me membranë inflatable, dhe diskuton tendencën e zhvillimit të saj në të ardhmen.Fjalët kyçe: ndërtim i strukturës me membranë të fryrë;peshë e lehtë;Performanca e izolimit të zërit...

 • Stadiumi i futbollit Air-Film në Astana, kryeqyteti i Kazakistanit, është gjithashtu një stadium i brendshëm i ndërtuar me teknologjinë e filmit ajror

  Futbolli i Filmit Ajror...

  Përshkrimi Stadiumi i futbollit me film me ajër në Astana, kryeqyteti i Kazakistanit, është gjithashtu një stadium i brendshëm i ndërtuar me teknologjinë e filmit me ajër, i cili është projektuar, prodhuar dhe instaluar nga Peishi Film Industry Company.Fusha e futbollit filloi të ndërtohet në vitin 2007. Struktura e saj me membranë ajri mbulon një sipërfaqe prej 11700 metrash katrorë.Fusha e futbollit është 105 metra e gjatë, 68 metra e gjerë dhe 25 metra e lartë.Menjëherë pas përfundimit të tij, stadiumi i futbollit u bë shpejt vendi kryesor i Kazak...

 • Stadiumet revolucionarizuese Fleksibiliteti, qëndrueshmëria dhe efikasiteti i energjisë i stadiumit inflatable të Pei Shi Films

  Duke revolucionarizuar Stadiumin...

  Përshkrimi Stadiumi inflatable i Pei Shi Films është një produkt i ri revolucionar ndryshe nga çdo stadium tradicional që keni parë më parë.Është një gjimnaz i fundit që përdor izolimin me membranë ajri për të krijuar një hapësirë ​​jashtëzakonisht fleksibël, të qëndrueshme dhe të aftë për t'i bërë ballë kushteve më ekstreme të motit.Ndryshe nga gjimnazet tradicionale të betonit të armuar, gjimnazi me membranë ajri i kompanisë Peishi Membrane është bërë nga një material me membranë ajri të lehtë, fleksibël.

 • Depo PEISIR Air-Film Depoje me kosto efektive dhe magazinimi të gjithanshëm

  PEISIR Air-Film Wareho...

  Përshkrimi Kompania PEISIR Membranous Product (Beijing) është një ndërtesë e ndërtuar nga teknologjia e filmit ajror, e cila përdoret kryesisht për ruajtjen e qymyrit dhe materialeve të tjera.Materiali kryesor i tij është një material i veçantë filmi ajri dhe materiale të tjera ndihmëse, të cilat kanë transmetim të mirë të dritës, fleksibilitet dhe izolim të nxehtësisë dhe mund të mbrojnë mirë qymyrin dhe materialet e tjera nga kushtet e vështira të motit.Derdhja e qymyrit të filmit ajror të Peishi Film Industry Co., Ltd. adopton teknologji dhe teknologji të avancuar në prodhimin...

 • Kompleksi i Kupolës së Qiellit të Pekinit Xiaoyaoyuan Një destinacion revolucionar fitnesi

  Pekin Xiaoyaoyuan Sk...

  Përshkrim Prezantimi i Kompleksit të Kupolës Sky Xiaoyaoyuan të Pekinit – destinacioni përfundimtar për të apasionuarit pas sporteve dhe entuziastët e fitnesit në Pekin.Kompleksi është një kryevepër inovative inxhinierike, duke kombinuar teknologjinë më të fundit me arkitekturën më të fundit për të krijuar një strukturë madhështore, ndryshe nga çdo gjë që keni parë më parë.Stadiumi i Pekinit Xiaoyaoyuan Sky ndodhet në zonën e begatë të Chaoyang, me një sipërfaqe ndërtimi prej rreth 22,000 metrash katrorë, me...

LAJME

Shërbimi së pari