ЗА НАС

Пробив

 • за нас 1
 • за нас2

Пеисир

ВОВЕД

PEISIR е водечки светски снабдувач на вселенски решенија за структура на мембрана на надувување со голем распон.Тоа е национално високо-технолошки и Zhongguancun претпријатие за висока технологија.Ние се фокусираме на одржливиот развој на социјалната економија и сме посветени на целиот процес на професионални услуги во индустријата за структура на надувување на мембрана, за промовирање на стабилен развој на индустријата за структура на надувување мембрани во различни области, ја преземаме промоцијата на еколошки, заштеда на енергија, здрава, интелигентна зелена зграда како наша одговорност, да донесеме висококвалитетен простор за живеење за луѓето.

 • 20
  е основана 20 години
 • 30
  30 години практично искуство во областа на мембрански конструкции на надувување
 • 1000+
  практични случаи кои опфаќаат различни индустрии
 • 3
  главните истражувачки насоки

производи

Иновации

 • Тренд на примена и развој на градби со мембрана со надувување

  Апликација и развој...

  Резиме Зградата со мембранска конструкција на надувување, како лесна, силна и одлична звучна изолација градежна форма, е широко користена во областа на градежништвото во последниве години.Врз основа на релевантна домашна и странска литература, овој труд систематски ја анализира развојната историја, принципите и примената на зградите со мембранска структура на надувување и го дискутира нејзиниот иден развојен тренд.Клучни зборови: градба на мембранска структура на надувување;мала тежина;изведувач на звучна изолација...

 • Фудбалскиот стадион Air-Film во Астана, главниот град на Казахстан, е исто така затворен стадион изграден со технологија за воздух-филм

  Ер-филм фудбалскиот ...

  Опис Фудбалскиот стадион со воздушен филм во Астана, главниот град на Казахстан, е исто така затворен стадион изграден со технологија за филм со воздух, кој беше дизајниран, произведен и инсталиран од компанијата Пеиши Филм Индустри.Фудбалското игралиште започна да се гради во 2007 година. Неговата воздушна мембранска структура зафаќа површина од 11.700 квадратни метри.Фудбалското игралиште е долго 105 метри, широко 68 метри и високо 25 метри.Набргу по неговото завршување, фудбалскиот стадион брзо стана главно место за Казак...

 • Револуционерни стадиони Флексибилноста, издржливоста и енергетската ефикасност на стадионот на надувување на Pei Shi Films

  Револуционерен стадион...

  Опис Pei Shi Films' Inflatable Stadium е револуционерен нов производ за разлика од кој било традиционален стадион што сте го виделе досега.Тоа е врвна гимназија која користи воздушна-мембранска изолација за да создаде простор кој е исклучително флексибилен, издржлив и способен да ги издржи најекстремните временски услови.Различно од традиционалните гимназии направени од армиран бетон, гимназијата со воздушна мембрана на Peishi Membrane Company е направена од лесен, флексибилен материјал со воздушна мембрана.

 • PEISIR Air-Film Warehouse Ефективен и разновиден капацитет за складирање

  PEISIR Air-Film Wareho...

  Опис Компанијата PEISIR мембранозен производ (Пекинг) е зграда направена од технологија за филм со воздух, која главно се користи за складирање на јаглен и други материјали.Неговиот главен материјал е специјален материјал за филм за воздух и други помошни материјали, кои имаат добар пренос на светлина, флексибилност и топлинска изолација и можат добро да го заштитат јагленот и другите материјали од суровите временски услови.Шупата за јаглен со воздух на Peishi Film Industry Co., Ltd. усвојува напредна технологија и технологија во производството...

 • Пекинг Xiaoyaoyuan Sky Dome комплекс Револуционерна фитнес дестинација

  Пекинг Xiaoyaoyuan Sk...

  Опис Ви го претставуваме Pekining Xiaoyaoyuan Sky Dome Complex – крајната дестинација за спортски ентузијасти и фитнес ентузијасти во Пекинг.Комплексот е иновативно инженерско ремек-дело, комбинирајќи ја врвната технологија со најсовремената архитектура за да создаде прекрасна структура за разлика од се што сте виделе досега.Пекинг Xiaoyaoyuan Sky Stadium се наоѓа во просперитетната област Чаојанг, со градежна површина од околу 22.000 квадратни метри, од која...

ВЕСТИ

Услуга прво