NY_BANNER (1)

O le Ata Ata o le Ea o le a Tuuina atu Auaunaga Tulaga Maualuga mo le Malosiaga

O Pei Huaizhong, o le na faavaeina le Peishi Membrane Industry (Beijing) Co., Ltd., o se kamupani pito i luga i le alamanuia o le ea a Saina, talu ai nei na fautua mai ai o galuega faufale faufale o se fofo lelei e faʻaogaina ai le gafatia o fanua mo le fausiaina o fale ma foia le faafitauli o le le lava o sapalai o nofoaga.

Peishi Membrane Industry (Beijing) Co., Ltd. o se atinaʻe suʻesuʻe faʻasaienisi lea e tuʻufaʻatasia le mamanu, atinaʻe, gaosiga, faʻatau, ma le tautua o oloa fausaga membrane, ma e faʻapitoa i le atinaʻeina o galuega faufale-ata i le fanua o fausaga membrane e sili ona lauiloa i pisinisi faufale faavaomalo.E le gata i lea, o le kamupani o loʻo fausia ma gaosia ni taʻaloga tetele, faʻapea foʻi ma vai faʻafefete tetele, fanua, ma nofoaga faʻafiafiaga.Ua faʻaputuina e le kamupani le lata i le 30 tausaga o le poto masani manuia i oloa faʻapipiʻi membrane, ma faʻamaeʻaina le fausiaina o le fale muamua e lagolagoina e le ea i totonu o Beijing i le 1996.

O loʻo i ai foi i le kamupani se suʻesuʻega ma atinaʻe fale gaosi faʻapitoa i le lagolagoina o masini faʻapipiʻi oloa gaosi oloa, faʻapea foʻi ma le gaosiga otometi ma masini atamai mo le lagolagoina o oloa fausaga membrane.E le gata i lea, e pulea e le kamupani le nofoaga autu R&D ma o loʻo i ai se 'au o tagata tomai faʻapitoa ma tomai faʻapitoa.

O fausaga o le membrane inflatable o loʻo faʻaaogaina lautele, ma o ituaiga eseese o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o mea e fausia e le Peishi Membrane Industry (Beijing) Co., Ltd. o loʻo faʻafaigaluegaina i nofoaga taʻaloga e pei o malae tenisi, fale tapolo tapolo, vai taʻele, fale taʻavale aisa, ma fale fa'aaliga o konafesi ta'aloga.

Vaʻai i luma, o loʻo fuafua le kamupani e faʻaleleia atili le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o tekonolosi o taʻaloga taʻaloga, faʻaleleia le faʻatauvaʻa o oloa, auai malosi i totonu ma faʻalauteleina le faʻatulagaina o tulaga taʻaloga taʻaloga, ma taʻitaʻia le alamanuia i tulaga maualuga, faʻasalalauga, ma atinaʻe gafataulimaina.O taʻaloga taʻaloga na gaosia e Peishi Membrane Industry (Beijing) Co., Ltd. e faʻamoemoe e tuʻuina atu oloa maualuga mo le falemaʻi malosi a le atunuʻu ma se faʻamautinoaga o auaunaga sili ona lelei.

talafou2(2)


Taimi meli: Apr-27-2023