NY_BANNER (1)

Air Film vil gi tjenester av høy kvalitet for National Fitness

Pei Huaizhong, grunnleggeren av Peishi Membrane Industry (Beijing) Co., Ltd., som er et toppselskap i Kinas luftmembranindustri, foreslo nylig at oppblåsbare membrankonstruksjonsprosjekter er en effektiv løsning for å utnytte potensialet til land for anleggsbygging og overvinne problemet med utilstrekkelig forsyning av nettsteder.

Peishi Membrane Industry (Beijing) Co., Ltd. er en vitenskapelig forskningsbedrift som integrerer design, utvikling, produksjon, salg og service av membranstrukturprodukter, og den spesialiserer seg på utvikling av luftfilmkonstruksjonsprosjekter innen membranstrukturer som er svært populære i den internasjonale byggebransjen.I tillegg bygger og produserer selskapet store oppblåsbare stadioner, samt store oppblåsbare vann-, land- og luftfornøyelsesfasiliteter.Selskapet har samlet nesten 30 års vellykket erfaring innen membranstrukturprodukter, og det fullførte byggingen av det første luftstøttede innenlandske oppblåsbare membranstrukturstedet i Beijing tilbake i 1996.

Selskapet har også en forsknings- og utviklingsfabrikk som spesialiserer seg på å støtte membranstrukturproduktbehandlingsutstyr, samt automatisk produksjon og intelligent utstyr for å støtte membranstrukturprodukter.I tillegg kontrollerer selskapet FoU-senteret og har et team med erfarent faglig og teknisk personell.

Oppblåsbare membranstrukturer er mye brukt, og ulike typer oppblåsbare membranstrukturbyggeprodukter utviklet av Peishi Membrane Industry (Beijing) Co., Ltd. er ansatt i sportsarenaer som tennisbaner, golftreningshaller, svømmebassenger, skøytehaller, og idrettskonferanse utstillingshaller.

Når vi ser fremover, planlegger selskapet å ytterligere forbedre forsknings- og utviklingsteknologien til sportsdomer, oppgradere produktkonkurranseevnen, aktivt delta i og fremme utformingen av sportsdomestandarder og lede industrien innen høy standardisering, standardisering og bærekraftig utvikling.Sportsdomene produsert av Peishi Membrane Industry (Beijing) Co., Ltd. forventes å gi høykvalitetsprodukter til den nasjonale treningsindustrien med en garanti for utmerkede tjenester.

news2(2)


Innleggstid: 27. april 2023